0
Kurv: 0,00 DKK
Søg her...
 
Salgs/leveringsvilkår samt cookie - og privatlivspolitik

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser samt cookie - og privatlivspolitik, gælder for alle leverancer samt brug af sitet Sliknet.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Sliknet.dk

KONTAKTOPLYSNINGER:
Sliknet.dk
Norvangen 3 D, Port 8
4220 Korsør
CVR.: 29168180 ( JL-Invest ApS )
TLF.: +45 25 614 614
E-MAIL: jesper@sliknet.dk
BANK : Nordea Bank, 2204 3491 817 673
IBAN ; DK6320003491817673
SWIFT; NDEADKKK

 

FORBEHOLD:

Vi tager forbehold for trykfejl, moms og afgiftsændringer samt leveringssvigt.
Antal stk. i løsvægt kasser er ca. antal, og kan variere.
 

PRISER:

Alle vores priser er i danske kroner, inkl. sukkerafgift og moms.
 

Sådan handler du hos sliknet.dk:

For at foretage et køb på www.sliknet.dk skal du igennem følgende trin.

1. Find de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven - du kan hele tiden se antal varer i ”Din kurv” , ( øverste højre hjørne)
2. Gå herefter til kassen ved at trykke "Din kurv".
3. Tilpas evt. din bestilling og fortsæt ved at trykke "Gå til kasse".
4. Vælg betalings- og leveringsmåde.

    Levering fra kun DKK 39,-  Gratis ved køb over DKK 1.500,-
Alle pakker leveres med GLS.
Ordrer ekspederes så vidt muligt samme dag ved bestilling inden kl. 11.00 , ellers dagen efter.
Du modtager både mail + SMS ( kun mobilnumre) omkring levering.
Pakkerne er normalt fremme dagen efter afsendelse. ( Ingen levering i weekender )

A; VIRKSOMHEDER ( DKK 39,-) - Dags levering mellem 08.00 - 16.00 ( GÆLDER KUN VIRKSOMHEDER ).
     Der skal være personale tilstede til at modtage pakken, da der ellers tilkommer ny leveringsudgift + gebyr.
     Mindre virksomheder der kun sporadisk er til stede kan vælge at pakken må stilles et sikkert sted. ( skriv hvor pakken må stilles under notat).
     - vær dog opmærksom på at dette er på kundens EGEN risiko.
     Alternativt kan der istedet vælge Pakkeshop/privatlevering.

B; PRIVATE ( DKK 39,-) - Private pakker leveres til nærmeste Pakkeshop med GLS. Vælg selv den butik der passer bedst for dig.
    Husk at afhente pakken i shoppen du har valgt indenfor ca. 8 dage, da den ellers ryger retur til os, med deraf ekstra fragtudgift til følge, for dig for gensendelse.
    Administrationsgebyr for ikke afhentede pakker DKK 250,- ( + fragt og returfragt) pr. pakke.

C; Deposit Service ( DKK 59,-) - Pakken stilles et sikkert sted på hjemmeadressen for egen risiko. Skriv under " kommentarer" hvor pakken må stilles, ellers noterer vi " Ved døren"

D; Egen afhentning ( GRATIS) - For de kunder som selv ønsker at afhente pakken hos os.
    Afhentning er mulig alle hverdage mellem 07.00 - 12.00 ( eller eft. aftale)
    Adressen er ; Norvangen 3 D, stuen Port 8, 4220 Korsør.

EUROPA;

Vi tilbyder også levering til udvalgte lande i Europa.

Følgende lande kan vi levere til;

Belgien,   England,  Finland,   Holland,   Luxemburg,   
Polen,  Portugal,  Spanien,  Sverige og Tyskland 
 

Prisen er DKK 79,- For op til 10 kilo
og DKK 129,- For op til 20 kilo.

Vælg EUROPA som leveringsland ved bestilling.

For Irland , Østrig, Frankrig, vælg EUROPA 2
Prisen her er DKK 99,- for op til 5 kilo.

og DKK 129,- for op til 10 kilo.
   
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte. Læs og accepter vores salgs- og leveringsbetingelser og godkend ordren.
6. Du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail
7. Bemærk at mindstekøb er DKK 100,-  + fragt.
Ordrer under dette beløb annuleres.

Betaling

Sliknet er godkendt af PBS til at modtage følgende kort: Dankort, Visa, Visa Elektron, Mastercard, Maestro, JCB, American Express.
Ligeledes kan du benytte Mobilpay.

Vi opkræver ingen betalingsgebyrer.

Beløbet trækkes først på din konto samme dag som varerne afsendes.

Vi modtager også EAN nr. fra offentlige virksomheder ( og private virksomheder).
Vælg " offentlig ", og skriv EAN.nr i notat feltet).
Har du valgt " virksomhed ", kan du skrive EAN nummeret i kommentarfeltet.


Har du ikke kreditkort, kan du vælge at betale med en bankoverførsel til vor konto i Nordea bank reg. 2204 kontonr. 3491-817-673. (husk at påføre ordrenummer).
Overførsel inden kl. 18.00 , betyder at vi kan se beløbet følgende morgen kl. 06.00 .
MobilePay er også muligt ( du skal huske at sætte din telefon op til at kunne handle i Online butikker)

Afhentning

Såfremt varen er på lager kan du afhente samme dag på vor adresse( Norvangen 3 D, Port 8 - 4220 Korsør). Angiv tidspunkt under "notat" i din bestilling for hvornår du ønsker at afhente varerne. Er varen ikke på lager, kontakter vi dig for nærmere aftale omkring forventet leveringstidspunkt.
 

Reklamationsret

Hvis du mener du har modtaget en vare som ikke er som forventet, eller er behæftet med fejl, bedes du kontakte os på tel. 25 614 614, eller mail, jesper@sliknet.dk hurtigst muligt efter modtagelse. Har vi leveret en vare behæftet med fejl, skal varen returneres til os via returlabel fra GLS, hvorefter det fulde beløb returneres.

Online klagemulighed;  http://ec.europa.eu/odr 
 

Fortrydelsesret

Sliknet leverer kun fødevarer, og iflg. købeloven ydes der ikke fortrydelsesret på disse varer.
 

Support

Telefon Support: Alle dage : 9.00 - 21.00
tlf. 25 614 614
Mail: jesper@sliknet.dk

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem ;

 

De cookies vi anvender bruges til følgende:

Zopim – Vores online chatsystem.
Facebook – En Facebook pixel, så vi kan måle på den statistik, der kommer ind i vores system og evt. målrette vores online annoncer til disse.

Vores GDPR disclaimer

Vi indsamler data via hjemmesiden, kontaktformular, samarbejdspartnere, mail og telefon.
Vi indsamler følgende:
 – Fulde navn
 – Email
 – Telefon
 – Adresse

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jesper@sliknet.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Sliknet.dk

Norvangen 3 D

4220 Korsør

Tel. 25 614 614

jesper@sliknet.dk